• Dokter Help ik ben getikt

  • Als de vrouwtjes van huis zijn....

KLOOSTERCHEMIE 2019

De Budelse Comedie binnenkort op de planken met “KLOOSTERCHEMIE”

 

We zijn al enige tijd volop bezig met de voorbereidingen omtrent onze najaarsproductie kloosterchemie met alles wat daarbij komt kijken. Inmiddels heeft ook de jaarlijkse donateuractie plaatsgevonden die ook dit jaar weer erg succesvol was. Graag willen we van de gelegenheid gebruik maken iedereen te bedanken die een donateurskaart gekocht heeft of onze vereniging op een andere wijze financieel gesteund heeft. Vanaf nu kunnen we ons helemaal richten op de hoofdschotel van het seizoen en dat is “Kloosterchemie”, een komedie in 3 bedrijven, geschreven door Huub Schreurs en Michel van Rijswick, onder regie van Piet Fransen.

 

spelersgroep 2019 Website 

Kloosterchemie

We nemen u mee naar een oud klooster, dat nu dienst doet als leefgemeenschap voor mensen van divers uiteenlopend pluimage. Tussen al deze mensen ontwikkelt zich een zekere chemie, soms vriendschappelijk, soms afstandelijk of afwijzend, maar ze vormen samen de woongemeenschap in Residence  Morgenstond. Het oude klooster heeft veel achterstallig onderhoud. Met de komst van Willem komt er wat meer leven in de brouwerij. De bewoners krijgen de gelegenheid om extra geld te verdienen om daarmee wat te doen aan onderhoud en vervanging. Elke bewoner heeft op zijn of haar manier inbreng in de gezamenlijke wooneenheid. Maar… is er voldoende chemie tussen de bewoners om dit samen voor elkaar te krijgen? Als het gerucht zich verspreid dat Residence Morgenstond verkocht gaat worden, melden zich verschillende geïnteresseerden. Wat Nu? Wordt de Residence opgeknapt, kunnen ze blijven wonen? De potentiële kopers hebben ieder zo hun eigen plan met het complex. Uiteindelijk wordt het toch spullen pakken en elders onderdak zoeken. Maar dan…

 

Speeldata

De voorstellingen zijn gepland op: Zaterdag 16, zondag 17, zaterdag 23 en zondag 24 november 2019 in De Borgh te Budel, telkens om 20.00 uur. Op zondag 24 november zal er wederom ook om 14.00 uur een matineevoorstelling zijn..

 

Kaartverkoop

De kaartverkoop zal vanaf nu via de Borgh verlopen. Allereerst tijdens twee openbare verkoop momenten op maandag 28 en dinsdag 29 oktober a.s van 19.00 uur tot 21.00 uur, in de foyer van De Borgh, dit uitsluitend door leden van de Budelse Comedie. Vanaf woensdag 30 oktober kunt u ook kaarten bemachtigen aan de receptie balie van de Borgh tijdens de normale openingstijden. Houd u er wel rekening mee dat in de toegangsprijs ook het pauzedrankje is doorberekend en bedraagt 11 euro per persoon. 

 

Wat ook anders is dan voorgaande jaren: De nieuwe zaal is voorzien van een tribune met comfortabele stoelen met genummerde rijen en zitplaatsen. Daardoor kunnen we beloven dat iedereen verzekerd is van een mooi plekje met een goed zicht en goed hoorbaar geluid. Ook voor rolstoelers is er ruimte! Voor buurt- carnavals, personeelsverenigingen of vriendengroepen, die vanaf 20 personen gezamenlijk deze voorstellingen willen bezoeken kunnen rekenen op korting op de normale toegangsprijs! Interesse? Informeer dan wel vóór 23 oktober naar de mogelijkheden bij Math Roost tel: 0495- 492253 of per email: 

 

Flyer KLOOSTERCHEMIE achterzijde

free joomla template
template JoomSpirit