• Dokter Help ik ben getikt

  • Als de vrouwtjes van huis zijn....

40 jaar bestaan 2011

In 2011 kon de Budelse Comedie terugkijken op 40 jaar toneel in Budel. Van 1971 tot 2011 werden jaarlijks avondvullende producties gebracht en met enige regelmaat buitenproducties als wagenspelen en straattoneel. Een geweldig buitenfestijn was de productie met de vier verenigingen van Cranendonck in 2000: “Cranendonck, het ware verhaal”. Een aantal jaren werd jeugdtoneel gebracht met de jeugdgroep.

Met de producties “de Florentijnse serenade” (straattheater)

Florentijnse serenade 30april2011.jpg (25) Florentijnse serenade 30april2011.jpg (50) Florentijnse serenade 30april2011.jpg (76)

en de avondvullende productie “Moord” en een feestavond, met receptie en fototentoonstelling werd uitgebreid stilgestaan bij dit jubileum.

IMG 6274 IMG 6368 IMG 6572

voor foto reportage Moord zie fotoboek
voor foto reportage Florentijnse serenade zie fotoboek

 

Receptie 40 jaar DBC

40jaarDSC

De drukbezochte receptie

21 Mei j.l. was in gemeenschapshuis de Borgh de receptie t.g.v. het 40-jarig bestaan van de Budelse Comedie. In een mooi aangeklede toneelzaal konden onze gasten het bestuur feliciteren en gezellig bijpraten met oud-leden, vaste bezoekers en vertegenwoordigers van gemeente, parochie en andere verenigingen.In zijn toespraak feliciteerde ook burgemeester Meinema de vereniging en reikte een oorkonde met bijbehorend beeldje uit als tastbaar aandenken aan dit jubileum, namens het Nederlands Centrum voor Amateurtoneel.

Aan de hand van 40 jaar foto's in de tentoonstelling en een steeds doorlopende diavoorstelling konden de bezoekers nog eens terugkijken en herinneringen ophalen aan het verleden als speler, als medewerker achter de schermen of als toeschouwer.
Het werd een heel gezellige avond, waar de vereniging met plezier op terugkijkt en die motiverend was om de toekomst in te gaan, op naar het volgende jubileum en vele mooie voorstellingen.

Voor een foto-impressie van onze voorstellingen zie ons fotoboek.

free joomla template
template JoomSpirit